Поділитись:

В Україні горіла велика свиноферма (фото)

Середа, 02 вересня 2020, 16:01
В Україні горіла велика свиноферма (фото)

2 вересня  о 09:11 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України в області надійшло повідомлення про пожежу будівлі свинокомплексу в селі Тустань Галицького району.

Про це повідомляє ДСНС.

Як з’ясувалося, виникла пожежа будівлі свинокомплексу розміром в плані орієнтовно 20х100м. Загальна площа території комплексу – 12 га. На території розташовано 9 тваринницьких приміщень, в яких, в загальному, може перебувати орієнтовно 30 тис. голів свиней. Площа пожежі  становила близько 2500 м.кв. На час виникнення пожежі , за попередньою інформацією адміністрації об’кту, в даному тваринницькому приміщенні перебувало близько 5 тис. голів свиней.

Оскільки повідомлення про пожежу не було своєчасним,  на час прибуття перших підрозділів вже спостерігався відкритий вогонь на великій площі.

В найкоротші терміни було залучено велику кількість сил та засобів для гасіння пожежі. Всього залучено 66 чоловік особового складу та 20 одиниць техніки, в тому числі 12 автоцистерн.

На пожежі було врятовано 4 тваринницькі приміщення, зовнішні бункери з комбікормами, евакуйовано орієнтовно 4 тис. голів свиней та ємність з 6 т дизельного палива, яка знаходилась поряд з палаючою будівлею, не допущено перекидання вогню на інші тваринницькі приміщення, в яких  перебувало орієнтовно 25 тис. голів свиней. Потерпілих немає, внаслідок пожежі загинуло орієнтовно 1 тис. свиней.

В Україні горіла велика свиноферма (фото)В Україні горіла велика свиноферма (фото)В Україні горіла велика свиноферма (фото)В Україні горіла велика свиноферма (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів