Поділитись:

У селі Іваничівського району дощ розмив дорогу (фото)

Середа, 02 вересня 2020, 09:50

Жителі села Лежниця Поромівської ОТГ скаржаться на понівечену дорогу на вулиці Центральній. Місцеві кажуть, близько трьох тижнів дорогу буквально зносить дощова вода.

Очільник Поромівської ОТГ Євгеній Недищук повідомив: планували усунути проблему 1-го вересня, але через погодні умови роботи перенесли, – інформує БУГ. 

Жителька Лежниці Аліна розповіла, що проблема виникла із першим сильним дощем, сезон яких розпочався близько двох тижнів тому.

“Внаслідок першого сильного дощу дорогу змило, і з кожним разом ситуація погіршується. Дорога розташована на гірці – звідти і йде потік із села. Дорога веде до кінця села і до останніх домівок. Ми зверталися до голови громади. Він сказав, що спочатку будуть роботи по усуненню з 24-го серпня: зрівняють грейдером, але, як він сказав, необхідно, щоб дощ пішов… Дощі вже скільки йдуть – ситуація лише погіршується”, – зазначила вона.

Мешканці Лежниці, що проживають на цій вулиці, самотужки загортають дорогу – не можуть проїхати. Розповідають, авто через подібний шлях отримують пошкодження.

Голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук заявив, що дві фури із породою мали би засипати проблемну ділянку дороги 1-го вересня, але завадив той же дощ, тому роботи перенесли на наступний день.

“Там справді вимиває дорогу. Я домовився за грейдер, він працював в іншій сільраді, десь протягом двох тижнів, то не міг приїхати. Мали їхати сьогодні, але погодні умови не дозволяють. Запланували на завтра привезти 2 камази породи і тоді вже грейдер підрівняє”, – повідомив Євгеній Недищук.

Також зазначив, схожа ситуація по селах Іваничівського району, зокрема, затоплює і вулиці міста Нововолинськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів