Поділитись:

На Волині банда обкрадала оселі: виявили дві вантажівки речей (фото, відео)

Вівторок, 01 вересня 2020, 12:30
На Волині банда обкрадала оселі: виявили дві вантажівки речей (фото, відео)

Правоохоронці провели вісім санкціонованих обшуків у межах досудового розслідування кримінального провадження про вчинення десятків крадіжок на території Волині.

Про це повіломили в пресслужбі поліції Волині. 

Встановили, що група осіб вподовж останніх кількох місяців викрадала з новобудов та осель волинян електроінструменти та інші товарно-матеріальні цінності. Зловмисники проникали всередину, зриваючи замки та відтискаючи вікна. Викрадене майно зберігали у гаражах за місцями свого проживання в Луцьку та Луцькому районі. 

На Волині банда обкрадала оселі: виявили дві вантажівки речей (фото, відео)На Волині банда обкрадала оселі: виявили дві вантажівки речей (фото, відео)На Волині банда обкрадала оселі: виявили дві вантажівки речей (фото, відео)На Волині банда обкрадала оселі: виявили дві вантажівки речей (фото, відео)На Волині банда обкрадала оселі: виявили дві вантажівки речей (фото, відео)

Поліцейські вилучили сотні найменувань краденого та все направили на експертизу. 

Нині відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Тривають необхідні слідчі дії та встановлюється можлива причетність цих осіб до вчинення інших злочинів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
24 квітня 2024
23 квітня 2024
21 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09