Поділитись:

У Володимирі з'явився яскравий мурал (фото)

Понеділок, 31 серпня 2020, 05:35

30-го серпня на вулиці Драгоманова у Володимирі-Волинському містянам презентували новий мурал. Його автор – Павло Юрчук, викладач дитячої художньої школи. Ініціювала та знайшла шляхи втілення проєкту співзасновниця ГО «Креатив Студіо» за підтримки фонду «Тільки разом», пише БУГ.

На відкриття зібралась молодь Володимира, долучались до дійства і перехожі. Анастасія Азанова наголосила, для реалізації свого задуму необхідно шукати команду людей, яка б його підтримала. Розповіла, ідеєю створити такий мурал у Володимирі захопилась після відвідин одного з луцьких фестивалів, який її надихнув:

“Зміст і бачення зображеного кожен буде бачити по-своєму. Основне, що ми намагалися передати – це ритм, гармонію і композицію. Мурал – це не обов’язково фотографічне відтворення, насамперед, це змістовий посил. Шукайте власний зміст. Ми будемо й далі працювати в цьому напрямку, адже мистецтво такого роду – воно актуальне”.

Це не просто відкриття – це презентація роботи великої і злагодженої команди людей, це приклад, як необхідно згуртуватися. Ми хотіли наочно показати, що проєктний менеджмент дає змогу реалізовувати свої задуми. Не потрібно сидіти і чекати, поки хтось щось зробить – краще самому змінювати, гуртувати довкола себе людей, залучатись їх підтримкою, шукати ресурси.

Ми дякуємо усім, хто долучився до цього процесу, дуже багатьом друзям, які допомагали фізично і матеріально, особливо – Павлу Юрчуку за його мистецтво композиції. Ігор Пальонка та Ярослав Матвійчук не раз вирішували проблеми з технічною підтримкою. Просто велика вдячність усім тим, хто допомагав і не заважав”.

На створення муралу знадобилось близько 5 днів. Над ним художник Павло Юрчук працював здебільшого вночі.

Маленькі моделі із “Креатив Студіо” презентували гостям урок фотопозування.

Опісля офіційного відкриття фотограф Володимир Єфімов робив перші фото для усіх охочих на фоні нововго муралу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів