Поділитись:

Гроші терміново – де взяти?*

П'ятниця, 28 серпня 2020, 16:46
Гроші терміново – де взяти?*

Ситуації, коли терміново потрібні гроші в борг – не рідкість. Крім нещасть, які трапляються завжди невчасно і вимагають термінових витрат, гроші можуть знадобиться на подарунок до дня народження, на вподобану річ або, щоб протриматися на плаву в період самоізоляції.

Різні варіанти

Отримати необхідну суму можна різними способами - звернувшись в банк, в МФО або знайшовши підробіток. Кожен з них відрізняється за вимогами і умовами.

Способів отримати кошти терміново існує безліч, але найпопулярнішими серед наших громадян вважаються кілька. Варто вибрати найбільш прийнятний для себе варіант, де взяти грошей і отримати бажану суму.

Серед варіантів варто відзначити такі:

  1. Знайти підробіток.
  2. Позичити у друзів.
  3. Взяти кредит.
  4. Закласти або продати коштовності в ломбарді.
  5. Продати речі через інтернет.

Знайти підробіток

У ситуації, коли потрібні гроші постійно, на життя, найвірнішим рішенням буде знайти підробіток. Він відрізняється від постійної роботи можливістю отримувати зарплату відразу, а не один раз на місяць. Вибір підробітку в містах великий.

Позичити у друзів

Якщо у оточенні є матеріально забезпечені друзі або родичі- треба звернутися за допомогою до них. Адже де взяти грошей, як не у найближчих. Звичайно, деякі можуть і відмовити, не варто ображатися на це, але хтось обов'язково виручить.

Взяти кредит

Звернутися в банк або фінансову організацію за кредитом - ще один вихід, коли потрібно терміново взяти гроші. Кредитні організації охоче видають позики на будь-які цілі, якщо позичальник задовольняє основні вимоги.

Великим плюсом звернення в банк чи фінансову організацію будуть низькі процентні ставки та тривалий термін кредитування. Отримати кошти можуть громадяни України, старше 18 років, які надали документ, що підтверджує особу.

Позитивна кредитна історія - вирішальний фактор при розгляді заявки на видачу грошей.

Закласти або продати коштовності в ломбарді

Варіант підходить тим, у кого є цінні речі, з якими не шкода розлучитися. Здавши ці предмети, потрібно бути готовим до того, що оцінять їх набагато нижче реальної вартості і виручка буде не великою. Але, якщо потрібні гроші терміново, треба погоджуватися. Головне правило тут - вчасно викуповувати закладені товари.

Щоб скористатися варіантом, треба приготувати паспорт або інший документ, що підтверджує особу.

Продати речі через інтернет

Провівши ревізію в шафах, можна знайти безліч невикористаних товарів. Відмінним рішенням буде виставити все це на продаж через інтернет.

Надрукувати
мітки:
коментарів