Поділитись:

«Дія» додасть ще десять послуг

П'ятниця, 28 серпня 2020, 21:03
«Дія» додасть ще десять послуг

Від жовтня в Україні на порталі та у застосунку "Дія" буде запущено ще десять нових послуг.

Про це у фейсбуці міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Портал "Дія"

1. Оновлена реєстрація ТОВ онлайн. Нагадаю, що раніше ми запустили послуги з відкриття/закриття/зміни ФОП. І вже скористалися послугами більше 100 000 українців.
2. Можливість почати та завершити будівництво онлайн, що належать до категорії СС1 (кафе, приватні будинки, малі споруди) – понад 90% всього будівництва. У липні запустили новий будівельний реєстр і вже ним скористалися понад 18 тис. замовників будівництва, зокрема позитивно зареєстровано СС1 – 16 950, СС2 – 1 050, СС3 – 337 документів.
3. єМалятко онлайн. З 1 січня ця послуга вже поступово стає доступною для українців у пологовому чи ЦНАП, і скористалися послугою понад 20 тисяч родин. Ми працюємо над тим, щоб цю послугу можна було отримати повністю онлайн. Аудиторія близько 380 тис. громадян.

Додаток "Дія"

1. Цифровий шерінг документів. Це цифрова революція для держави. Ви зможете передавати копії документів (паспорт, ІПН, свідоцтво про народження) натиснувши «ОК» на пуш повідомлення в Дії. Наприклад, коли банк вимагає паспорт для зняття копії відкриття рахунку онлайн, під час заселення в готель та в сотнях інших життєвих ситуацій.
2. Керування належним користувачем. Можливість розшарити технічний паспорт на авто іншій людині, і він відобразиться в Діі. Наприклад, ваша дружина зможе їздити на вашому автомобілі без фізичного технічного паспорта. Він буде у неї в додатку.
3. Отримання та сплата штрафів в Дії. Буде навіть надто зручно!)
4. Отримання інформації та сплата боргів. Аудиторія послуги 4,6 млн українців українців.
5. Цифровий ІПН (податковий номер). Тепер цей папірець не буде потрібний. А за допомогою цифрового шерінгу документа його «копію» можна буде передавати державним органам та бізнесу за секунду.
6. Цифрове свідоцтво про народження – фактично паспорт для дитини для 14 років також з’явиться в Дії. Цільова аудиторія – батьки 7 млн дітей. Використовується для поїздок, банків, нотаріусів, медичних та освітніх послуг та інших.
7. Статус внутрішньо переміщеної особи. Ще один документ, який, на жаль, існує через війну на сході країни. Ми також зробимо його цифровим для понад 1,5 млн громадян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів