Поділитись:

Рівні та рівніші: очільник волинської «ЗЕ команди» сходив на закритий матч Суперкубка України

Середа, 26 серпня 2020, 22:00

Голова Волинської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Валерій Стернійчук відвідав закритий матч "Динамо" з "Шахтером" за Суперкубок України. 

І поки усі вболівальники могли дивитися лише трансляцію футбольного матчу, "слуга" похвалився на своїй сторінці у фейсбуці світлинами та відео, знятими з фанатської трибуни.

"Вже вкотре володарем Суперкубка став футбольний клуб «Динамо» Київ", – написав депутат.

Як повідомлялося раніше, матч був закритим – квитки на нього не продавались, вболівальників на стадіон не пускали. Присутніми могли бути лише медики і тренерський склад. Як на матч "Динамо"-"Шахтар" зміг потрапити Валерій Стернійчук – невідомо.

В коментарях фолловери Стернійчука також поцікавилися, чому "слуги народу" можуть вболівати на стадіони під час футбольного матчу, в той час, коли звичайні люди обмежені у цьому привілеї.

"Молодці! Але підкажіть, чому народним депутатам можна на стадіон, а простому люду – ні! В чому Ваша особливість? Квиточки де купляли? Кому карантин, а нардепам на футбльчик спокійно можна зходити, селфі в ФБ викласти – який він болєльщік" – пишуть користувачі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів