Поділитись:

У Києві п'яний водій збив трьох курсанток: треба гроші на операції

Четвер, 27 серпня 2020, 00:30

У Києві п'яний водій наїхав на трьох дівчат-курсанток. Одна з дівчат – вихованка Пласту – знаходиться у вкрай важкому стані, під питанням можлива ампутація ноги. Рідні дівчини просять про фінансову та інформаційну допомогу.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці скаутської організації "Пласт".

За інформацією "Пласту", нетверезий майор Володимир Холодний скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток на території військового коледжу. Дівчат у важкому стані госпіталізували у військовий шпиталь.

Одна із потерпілих – пластунка Галина Николин, виховниця гуртка «Валькірії», відповідальна за фінанси та заходи у Львівській Окрузі.

"У Галі розтрощені кістки, множинні переломи, розриви зв’язок, анемія середнього ступеня. На даний момент лікарі розглядають можливу потребу ампутації кінцівки. Потрібна ваша підтримка, фінансова та інформаційна допомога! Просимо максимальний репост!" – йдеться в повідомленні.

Реквізити для збору коштів:
4441 1144 4654 7406 монобанк
4149 4390 0273 4014 приватбанк
Одержувач: Галина Николин

Як повідомила в коментарі Громадському волонтерка Наталія Воронкова, яка перебуває біля військового госпіталю в Києві, двом курсанткам, яких 25 серпня на території військової частини на вулиці Зоологічній у Києві збив п'яний водій, вже ампутували по одній нозі. В одної з них під питанням ампутація другої ноги.

Третю дівчину також прооперували, у неї зламані обидві ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів