Сьогодні у кінотеатрі «Multiplex «Промінь» відбудеться допрем'єрний показ довгоочікуваного фільму "ТЕНЕТ»*

Середа, 26 серпня 2020, 13:15

Науково-фантастичний екшн не має собі подібних, адже сценаристом та режисером стрічки виступив видатний Крістофер Нолан, який подарував кінолюителям такі шедеври, як-от "Темний лицар", "Початок", "Інтерстеллар" та "Дюнкерк". Фірмовою родзинкою режисера є намагання змусити глядача розгадувати фільм як складний, але неймовірно цікавий пазл. Таким чином перегляд перетворюється на незабутній кінодосвід, а глядач ніби сам опиняється у центрі сюжету. Фільм "ТЕНЕТ", в якому головний герой зі здібністю інверсії часу намагається врятувати світ від масштабної війни, не є винятком. 

"ТЕНЕТ" можна вважати найочікуванішою та наймасштабнішою кіноподією цього року. Дата виходу стрічки в прокат переносилася кілька разів, і зрештою Україна стала однією з небагатьох країн, які транслюватимуть фільм "ТЕНЕТ" першими у світі! До прикладу, у Сполучених Штатах стрічку можна буде подивитися лише з 4 вересня. Тому не варто зволікати.

Кінотеатр "Multiplex "Промінь" відкрив двері найбільшої кіноконцертної зали міста Луцька вперше після виходу з карантину саме для перегляду "ТЕНЕТ", адже цей фільм призначений для  перегляду на великому екрані. Квитки на сьогоднішній допрем'єрний показ, а також на наступний тиждень прокату можна знайти на офіційному сайті кінотеатру "Multiplex "Промінь".