Ніяких вечірок: Airbnb змінила правила для оренди житла

Субота, 22 серпня 2020, 04:10

Сервіс для оренди житла Airbnb змінив правила для оренди помешкання. Тепер житло не можна винаймати для вечірок та одночасно у ньому можуть проживати до 16 людей.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на CNN.

У компанії заявили, що 73% господарів і раніше забороняли вечірки у своїх помешканнях. А на тлі поширення коронавірусу та дотримання соціальної дистанції Airbnb вважає доречним змінити правила оренди. Тепер у сервісі не буде фільтру пошуку житла «дружнє до проведення заходів».

Також Airbnb попередили господарів помешкань та гостей, що у разі порушення нових правил їх чекає блокування доступу до Airbnb і навіть судові позови. Нові правила діють безстроково.

Як Airbnb переживає коронакризу?

Через епідемію коронавірусу Airbnb скорочує 25% свого персоналу через втрату прибутків. Зі 7500 співробітників звільнять приблизно 1900 людей.

Під час епідемії сервіс також запустив покращений протокол з прибирання приміщень через коронавірус. Зокрема, якщо у людини, яка проживали в орендованому помешканні виявили коронавірус, господарі мають посилено прибирати: дезінфікувати поверхні, відкрити вікна та не здавати квартиру чи будинок упродовж 24 годин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: