Поділитись:

Де можна відпочити поблизу Луцька

Середа, 03 серпня 2016, 17:56

У розпал літа хочеться заховатись від спеки у прохолодній водоймі. Люди надають перевагу поїздкам на курорти, але не завжди є можливість поїхати кудись далеко. Та і поблизу Луцька є чудовімісця, де можна позасмагати й покупатися, хоча можливо не кожен лучанин знає про них.

Видання "Таблоїд Волині" зробило для читачів підбірку таких відпочинкових зон.

1. Зона відпочинку "Сирники"

Сюди легко доїхати. Орієнтир - дорога у Ковельському напрямку.

Територія огороджена. Тут є два ставки, в яких можна плавати. А ще "своїм" власник відпочинкової зони дозволяє ловити рибу. Глибина водойм - до двох метрів. Також можна взяти човен на прокат.

Свої авто відпочивальники паркують за межами території, під огорожею.

Відпочинок тут платний: вхід 20 гривень. Якщо ви хочете відпочивати не на траві, а в альтанці, то за це доведеться доплатити.

 

 

2. Озерце

Озерце – село у Ківерцівському районі. Зона відпочинку поблизу села – дуже популярне місце для проведення дозвілля лучан.

Відпочинок платний. На території бази є кілька альтанок, та кухня з газовою та дров'яною плитами і столом.

Працює магазин та невеликий літній бар, волейбольний майданчик. На території відпочинкової зони є постійно діючий пост рятувальників та медичний пункт. В озері є багато риби, яку можна ловити.

 

 

 

3. Воротнів

У селі Воротнів Луцького району є джерело. Воно не має назви, проте облагороджене та досить потужне.

Вода дуже чиста, не містить жодних шкідливих речовин. Температура води 9-10 градусів, однак охочих зануритись у крижану купіль не бракує.

Джерело освячене. Поруч з ним облаштовано купальню та роздягальню. Цікаво, що крім освяченого, тут є й інші джерела. Вони наповнюють водою річечку Зеленку. На берегах річки – зарослі дикої м'яти та інших цілющих трав.

Джерело користується популярністю у місцевих.

 

 

4. Гаразджа

Гаразджа – село у Луцькому районі. Дістатись туди зовсім нескладно.

На території відпочинкової зони є чимало водойм, неприватизованих – всього дві. Жодне з озер не має інфраструктури для відпочинку. Вода відносно чиста. Є дохід до води – пробиратись крізь очерет не потрібно.

Біля озер знаходяться два магазини, де можна купити харчів чи води. Озера знаходяться недалеко від Луцька, тому користуються популярністю у лучан.

 

5. Хрінники

Хрінницьке водосховище - це місце де можна гарно та ефектно відпочити лучанам. Знаходиться на Рівненщині, у Демидівському районі.

Знайти кімнату в селі можна за 60-70 гривень за добу. Окрім цього на Хрінницькому водосховищі є й бази відпочинку. Ціна там коливається від 400 до 700 гривень за добу.

Раз у рік тут проходить популярний фестиваль "Aqua dj parade", а майже щовечора поблизу води відбуваються дискотеки.

Вода тут досить чиста. Зручно відпочивати з дітьми. Адже за 2 метри від берега мілко, а ще спеціальна зона для дітей відділена буйками.

 

Це далеко не весь список водойм , у яких лучанам можна заховатись від нестерпної спеки, але цього достатньо, щоб гарно провести свій час. Тож свої варіанти ви можете залишити у коментарях.

Актуальні ціни на оренду альтанок, станом на 2023 рік, можна переглянути тут.

Надрукувати
мітки:
коментарів