Поділитись:

Незабром до школи: скільки коштує шкільна форма у Луцьку

П'ятниця, 21 серпня 2020, 09:00
Незабром до школи: скільки коштує шкільна форма у Луцьку

Одягнути дитину до школи – сьогодні завдання з недешевих. Аби дитина була стильною, гарною та мала якісний одяг, який не викликатиме дискомфорту, доведеться викласти чималу суму.

ІА "Конкурент" відвідав магазин у ЦУМі та Центральний ринок, аби порівняти ціни.

Сукні, жакети брючні костюми, сарафани, спідниці, блузки та сорочки – усе вам запропонують на вибір, враховуючи, як то кажуть, товщину вашого гаманця.

Отож, ЦУМ. У магазині дитячого одягу є шкільні форми для хлопців та дівчаток. Продавчиня упевнено розповідає про свій товар. Каже, якість  тут – відмінна. І дає пораду:

«Чи ви у мене будете купувати, чи в іншому магазині, обов’язково звертайте увагу на якість».

На хлопчиків піджаки у магазині вартують в середньому 860 грн. Для дівчаток дещо дорожче – 750-950 грн. Штани на хлопців можна придбати за 600-650 грн, ціна сорочок – 460 грн. Костюм-трійку можна придбати за 1450 грн.

Продавчиня показує плаття та сарафани. Ціни на них коливаються від 550 грн до майже 900 грн.

«Оці плаття не скручуються, добре перуться. Оці, що дешевші, навіть прасувати не потрібно. У мене вже брали такі, то дуже задоволені вибором», –розповідає працівниця магазину.

Ціна дійсно відповідає якості. Розмірів лишилося небагато, але є різні кольори форми.

На Центральному ринку продавчині неговіркі. Зачувши, що ми нічого купувати не будемо, відмовляються говорити навіть анонімно.

Ціни тут дуже різняться. Те, що привезене минулого року, придбати можна зі знижками.

«Сарафан – з минулого року, тому вартує 170 гривень. Спіднички коштують від 100 до 270 гривень», – розповідає одна з продавчинь ринку.

У іншому контейнері нам показують піджаки на дівчаток від 200 до 300 грн і кардигани, які коштують від 300 до 400 грн. На хлопців піджаки можна придбати за 600 грн, кардигани – 360 грн. Якщо купувати костюм-трійку, то піджак вартуватиме в середньому 550 грн, 290 грн сорочка та 390 грн штани. Але ціна може відрізнятися в залежності від віку.

І хоча офіційно дітям не потрібно носити шкільну форму, на ринку кажуть, що покупці є.

Поки що є і вибір. Тому, хто ще не придбав шкільну форму, потрібно поспішати, аби не купувати залишки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів