Поділитись:

Онуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священника

Четвер, 20 серпня 2020, 08:36
Онуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священника

Пластичний хірург, кандидат медичних наук, заслужений лікар України, член президії всеукраїнської асоціації пластичних реконструктивних естетичних хірургів Ростислав Валіхновський став священником.

Хіротонію звершив предстоятель Української православної церкви так званого Московського патріархату митрополит Онуфрій у середу, 19 серпня. Про подію лікар повідомив на своїй сторінці у фейсбуці. 

"Свято Преображення Господнього. Милістю Божою і молитвами старця і владики нашого Блаженнійшого Онуфрія сподобився хіротонії в сан священницький ієрея. Слава Богу Святому і Пресвятій Богородиці! Зі святом вас дорогі і рідні!" – зазначив Валіхновський. 

Онуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священникаОнуфрій висвятив відомого лікаря з Волині на священника

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів