Поділитись:

«Це нагорода команді»: лучанин про премію Кабінету Міністрів

Вівторок, 18 серпня 2020, 17:00

В уряді нагородили відомого волинського активіста та волонтера. 

Керівник Волинського обласного центру національно-патріотичного виховання молоді Богдан Бальбуза отримав почесну нагороду від Кабінету Міністрів України. Про це у вівторок, 18 серпня розповіли у фейсбуці спортивного клубу GARDA, де займається Богдан. 

«Нещодавно Відділ національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту повідомив про те, що відомий активіст, керівник туристичного комунального закладу на Волині та водночас спортсмен клубу GARDA Богдан Бальбуза відзначений премією Кабміну за національно-патріотичне виховання громадян, підготовку молоді до захисту незалежності і територіальної цілісності України, розвиток волонтерського руху, сприяння Збройним Силам та іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам спеціального призначення, надання допомоги особам, які беруть або брали участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях КМУ», – ідеться в дописі.

У коментарі журналістам ІА "Конкурент" Богдан Бальбуза зауважив, що це нагорода не тільки йому, але і всьому колективу Центру національно-патріотичного виховання та патріотичному молодіжному рухові Волині. 

"Це швидше радує, як визнання того обсягу роботи, який ми з командою Національного Альянсу, а згодом – міського та обласного Центрів національно-патріотичного виховання робили всі ці роки. А це чимало того, що не бачать сторонні. Приємно, що і на державному рівні наш напрямок роботи в пріоритеті. Я сприймаю це більше як нагороду командну, адже в усіх наших справах були задіяні багато чудових людей з різних організацій і середовищ", – коментує наш співрозмовник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів