Поділитись:

Де і коли в Луцьку завершать ремонт дворів та доріг з тротуарами (фото)

Вівторок, 18 серпня 2020, 06:56
Де і коли в Луцьку завершать ремонт дворів та доріг з тротуарами (фото)

У Луцьку продовжуються активні роботи з ремонту доріг, дворів та тротуарів.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

Результати традиційної інспекції наступних об'єктів:

1. Завершується поточний ремонт дороги по вул. Мамсурова. Дорога була в жахливому стані, майже непроїзна. Багато лучан, власників підприємств, перевізники зверталися з проханням відремонтувати. Повне завершення – до кінця місяця.

2. Триває капремонт троуару по вул. Глушець з облаштуванням додаткових паркомісць та облаштуванням освітлення. Протяжність ремонту – від колишньої зупинки біля Старого ринку до повороту на зоопарк. Орієнтовний строк виконання – до 10 вересня.

3. Розпочали капремонт прибудинкових територій по вул. Січова, Січова, 3, 3а, 5, 7. Двір був в жахливому стані. Планують завершити до середини жовтня.

4. Йде до завершення комплексний ремонт прибудинкових територій по вул. Митрополита Шептицького, 32, 34; проспекту Відродження, 5, вулиці Декабристів, 29, 31. Завершити ремонт планують на наступному тижні.

5. Завершуються роботи з ремонту дороги по вул. Данила Шумука.

Повідомляється, що найближчим часом комунальники також розпочнуть роботи з капремонту дворів за адресою пр. Відродження, 9, 11, вул. Коновальця, 1, 1а, 1б, вул. Щусєва, 18 а також капремонт дорожнього покриття з облаштуванням тротуарів по вул. Ківерцівській, частині пр. Відродження (зі сторони вул. Рівненської) та перехрестя пр. Соборності – вул. Чорновола (від мосту до повороту на вул. Чорновола).

Де і коли в Луцьку завершать ремонт дворів та доріг з тротуарами (фото)Де і коли в Луцьку завершать ремонт дворів та доріг з тротуарами (фото)Де і коли в Луцьку завершать ремонт дворів та доріг з тротуарами (фото)Де і коли в Луцьку завершать ремонт дворів та доріг з тротуарами (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів