Поділитись:

Президент Португалії під час інтерв'ю кинувся в море рятувати жінок, що тонули

Вівторок, 18 серпня 2020, 03:23
Президент Португалії під час інтерв'ю кинувся в море рятувати жінок, що тонули

71-річний президент Португалії Марселу Ребелу де Соза допоміг врятувати двох жінок на пляжі Praia do Alvor південної провінції Алгарве, коли їхнє каное перекинулося.

Як пише Суспільне з посиланням на BBC, інцидент стався 15 серпня. Ребелу де Соза розповів журналістам, що жінок відкинуло течією з сусіднього пляжу до затоки. Очільника держави сфотографували, коли він плив до жінок, які борсалися у воді.

Ребелу де Соза саме розмовляв з журналістами на пляжі, коли помітив, що жінки перекинулися. Інший чоловік вже допомагав перевернути каное назад, також до них підплив чоловік на гідроциклі, якому вдалося відбуксирувати судно до берега.

"Оскільки тут дуже велика західна течія, їх витягли, повернули, вони проковтнули багато води і навіть не змогли перевернути (каное – ред.), ні піднятися (на ньому – ред.), ні відплисти, така сильна течія", – сказав президент Португалії.

Він додав, що йому "допомагав інший патріот на гідроциклі" і зазначив, що жінкам слід буде обережнішими у майбутньому.

Нині Ребелу де Соза відпочиває в Алгарве у рамках популяризації туризму в регіонах Португалії. Економіка країни значною мірою покладається на свою туристичну галузь, яка відчутно постраждала через пандемію коронавірусу.

Президент Португалії під час інтерв'ю кинувся в море рятувати жінок, що тонулиПрезидент Португалії під час інтерв'ю кинувся в море рятувати жінок, що тонули

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів