Поділитись:

У салоні лишилися гроші і документи: на Волині водій свідомо залишив пасажира на автостанції

Субота, 15 серпня 2020, 17:25

У Володимирі-Волинському на автостанції водій відправив пасажира роздрукувати електронний квиток і не зачекавши доки той повернеться, продовжив маршрут. У салоні лишилися особисті речі хлопця, у тому числі, документи та гроші.

Про це на своїй сторінці написала Анна Ружкевич.

"Сьогодні мій син, купивши квиток через Приват-24, сів на автобус Нововолинськ-Луцьк о 8.10 ранку ,пред’явивши свій електронний квиток (я проводжала сина, тому була свідком)! У місті Володимир-Волинський водій на прізвище Мартинюк сказав, що йому потрібно роздрукувати той квиток і відправив сина на автостанцію! Малий залишив сумку з речами, документами та грошима на знайому, яка їхала в цьому автобусі і є, до речі, свідком усього, і побіг на автостанцію Володимира роздруковувати той квиток! Повернувшись з квитком, автобуса вже не було!", – обурюється жінка.

Як стверджує Анна Ружкевич, сина не було кілька хвилин. Пасажири просили зачекати хлопця, проте водій не зреагував.

"Як так! Залишити людину без нічого! Поїхати собі!", - пише жінка.

ЇЇ син їхав  на спортивні збори з Нововолинська. Повинен був пересісти у Луцьку на Київ. Щоб встигнути на цей маршрут, батько хлопця наздоганяв водія автомобілем.

Жінка вимагає, аби були відшкодовані усі витрати. 

Як вона заначила у коментарі ІА "Конкурент", пояснення водія їй не потрібні. На разі вирішується, куди можна звернутися зі скаргою. 

" Перевізник – Валерій Миронюк, АТП 10708 м. Нововолинськ. ПОтрібно покарати водія Мартинюка ЗА ТАКІ НЕПРАВОМІРНІ ДІЇ!!! А також відшкодувати вартість квитка, вартість бензину до Луцька і назад, бо мій чоловік доганяв автобус з речами і завозив дитину на рейс до Києва!! А також моральну компенсацію за потрачені нерви всієї родини!", - пише жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 березня 2024
16:30
18 березня 2024
13 березня 2024
03 березня 2024
10:12
14 лютого 2024
10 лютого 2024
06 лютого 2024
05 лютого 2024