Поділитись:

Нардепи Мартиняк та Івахів провалили експеримент "Опори"

Вівторок, 02 серпня 2016, 13:21
Нардепи Мартиняк та Івахів провалили експеримент «Опори»

Нардепи Мартиняк та Івахів провалили експеримент «Опори»

Громадянська мережа ОПОРА у Волинській області провела невеличкий експеримент, підготувавши письмові звернення до чотирьох народних депутатів-мажоритарників. Результат – лише дві отримані відповіді.

Про це повідомили у прес-службі організації.

У червні 2016 р. чотирьом народним депутатам України, обраним у одномандатних виборчих округах Волинської області, зокрема, Ігорю Гузю (ВО № 19), Сергію Мартиняку (ВО № 20), Степану Івахіву (ВО № 21) та Ігорю Лапіну (ВО № 22), було надіслано звернення на екологічну тематику від виборців чотирьох округів відповідно, підготовлені експертами Громадянської мережі ОПОРА у Волинській області. Усі звернення датовані 1 червня і надіслані в один день.

Відповіли на звернення ОПОРИ лише двоє народних депутатів з чотирьох, зокрема, Ігор Лапін та Ігор Гузь. Втім, якщо від першого відповідь надійшла через десять днів після її надсилання, то від другого відповідь довелось чекати майже два місяці. Від інших нардепів, Сергія Мартиняка та Степана Івахіва відповідь на звернення взагалі не надходила.

"У відповідь на Ваше звернення від 01.06.2016 р. інформую, що у відповідності до ст. 16 ЗУ "Про статус народного депутата України", я направив депутатські звернення Луцькому міському голові, голові Волинської обласної адміністрації та голові Волинської обласної ради, в яких описав ситуацію та попросив посприяти у вирішенні питання щодо очищення річки Сапалаївка та території навколо неї. Про результати розгляду звернення органами місцевої влади Вас буде повідомлено письмово у відповідності до Закону", - ідеться у відповіді Ігоря Лапіна.

Нардепи Мартиняк та Івахів провалили експеримент «Опори»

"У відповідь на Ваше звернення щодо екологічної ситуації навколо річки Західний Буг, надсилаю проміжну відповідь від Міністра екології та природних ресурсів України О. Семерака по даному питанню", - зазначається у відповіді Ігоря Гузя.

Нардепи Мартиняк та Івахів провалили експеримент «Опори»

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
20 квітня 2024
09:09
19 квітня 2024