Поділитись:

Нацбанк розширив перелік платних банківських послуг

Вівторок, 02 серпня 2016, 13:36
Нацбанк розширив перелік платних банківських послуг

Національний банк вніс зміни до переліку платних видів банківських послуг, які надаються центральним банком.

Таке рішення затверджене постановою правління Національного банку від 28 липня цього року "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Національного банку України", – повідомляє прес-служба НБУ.

Зокрема, постановою запроваджується декілька нових видів послуг та тарифів на ці послуги у сфері розрахунково-касового обслуговування, реєстрації та ліцензування та розрахунків із застосуванням електронних платіжних засобів Національної платіжної системи "Український платіжний простір" (далі – НПС "ПРОСТІР").

а думку фахівців НБУ ці зміни дозволять удосконалити тарифну політику та актуалізувати послуги Національного банку згідно з нормативно-правовими актами регулятора. Крім того, в НБУ сподіваються, що доступні тарифи на послуги НПС "Простір" будуть стимулювати зростання безготівкових розрахунків з використанням всіх видів електронних платіжних засобів, а також заохотять учасників ринку збільшувати обсяг емісії платіжних карток цієї системи.

Також постановою виключено з переліку окремі послуги. Ці зміни зумовлені припиненням експлуатації НСМЕП на базі національних стандартів.

Надрукувати
мітки:
коментарів