Поділитись:

Луцький «Хоспіс» закрився: колектив написав у соцмережі прощальний пост

П'ятниця, 14 серпня 2020, 11:15
Луцький «Хоспіс» закрився: колектив написав у соцмережі прощальний пост

Волинську обласну лікарню "Хоспіс" реорганізували шляхом приєднання до Волинської обласної клінічної лікарні. Відповідне рішення депутати облради ухвалили ще в березня 2020 року. 

13 серпня на сторінці "Хоспісу" у фейсбуці з'явився прощальний пост. 

"Наша захоплююча історія добігла кінця. Наш заклад припинив свою діяльність. Це була непроста, але від того не менш цікава подорож тривалістю 20 років. Ми дякуємо всім, хто допомагав нам пройти цей нелегкий шлях:

  • першому керівнику нашого закладу Бачинському Володимиру Івановичу, котрий створив цю службу в області;
  • колективу – за професійнійсть;
  • нашим партнерам – за співпрацю;
  • нашим колегам – за досвід;
  • нашим благодійникам – за підтримку;

Сподіваємось, що цей такий необхідний напрям медичної допомоги знайде своє продовження в складі іншого лікувального закладу. Дякуємо. Успіхів", – йдеться на сторінці закладу. До слова, вона також припинить свої існування. 

Нагадаємо: за останній час "Хоспіс" частенько змінював керівників. У вересні 2019 році звільнився Олександр Галапчук. Тоді в.о. директора призначили Яніну Дорошенко. Однак і вона в лютому 2020 року подала в обласну раду заяву на звільнення. Відтак до призначення керівника підприємства виконання обов'язків директора поклали на головного бухгалтера Ларису Бондарук, яка звільнилася у травні.  Тож тимчасово до обов'язків директора знову повернулася Яніна Дорошенко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів