Поділитись:

"Знайдіть душевну компанію і приїжджайте сюди відпочивати", – польський блогер "зацінив" Гаразджу (відео)

П'ятниця, 14 серпня 2020, 06:58

Польський блогер українського походження Алекс Плот у рамках своєї тревел-програми відвідав передмістя Луцька – село Гаразджа.

Центр Гаразджі його не вразив. Блогер звернув увагу на старенький, занедбаний дитячий ігровий майданчик, на розбиті вандалами ліхтарі на центральній алеї села і відсутність зелених насаджень, без яких у центрі села дуже спекотно і немає тіні. Однак найбільше цікавила Алекса Плота кемпінг-зона біля водойми, яку він і відвідав.

"Свіже повітря, сосновий бір, є де скупатися, провести свій відпочинок. Якщо взяти всю територію, то в загальному чисто, відносно не брудно. За територією слідкують, а все тому, що територія належить приватній особі", – розповів Алекс Плот, коли оглянув зону відпочинку.

Блогер також зауважив, що відпочинок у альтанках – платний, а ціна залежить від величини компанії, а тому порадив не їхати на ставки без друзів, щоб не переплачувати.

"Якщо ви людина-одинак по життю, то, напевно, треба в цьому житті щось міняти. Адже "не добре бути чоловікові одному", і доводиться інколи дорожче платити. Тому знайдіть собі хорошу, душевну компанію і приїжджайте сюди відпочивати. Тут тишина, відірваний світ від цивілізації. Плюс ще в тому, що тут є мангали, і вам не доведеться тягнути ці мангали з собою. Тільки залишайте за собою порядок, і все буде гуд", – додав Алекс Плот.

Окрім зони відпочинку, блогер дуже хотів побачити "Венецію" Гаразджі, однак його чекало розчарування – водне плесо майже висохло, навіть почало проглядатися дно.

"Територія розкішна, знаходитися тут приємно, але все повисихало. На жаль, зараз тут просто болото. Мені все дуже сподобалося, але дуже погано, що висихають водойми", – зазначив Алекс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
20 березня 2024
18 березня 2024
13 лютого 2024
13 грудня 2023
10:33
06 грудня 2023
22 листопада 2023
09 жовтня 2023
16 вересня 2023
22:06
30 липня 2023
29 липня 2023