Поділитись:

Міжнародний джазовий фестиваль у Луцьку скасували

Понеділок, 10 серпня 2020, 15:50

фото архівне 

Оргкомітет Міжнародного фестивалю ART JAZZ 2020 повідомляє, що цього року цей захід не відбудеться. 

Організатори до сьогодні сподівалися, що ART JAZZ 2020, який уже став візитівкою Волині, традиційно відбудеться у Луцьку. Однак ситуація із карантинними обмеженнями через пандемію коронавірусної інфекції внесла свої корективи, – повідомив оргкомітет. 

Віктор Грисюк, організатор фестивалю ART JAZZ, віцепрезидент Луцького джазклубу, голова ГО “Принцип” розповів:

“Оргкомітет готував під час цьогорічного фестивалю дуже цікаву програму із безліччю приємних сюрпризів для шанувальників джазу. На жаль, через ситуацію із пандемією COVID-19 ми змушені цього року відмовитися від проведення фестивалю. Адже можливі складнощі із перетином кордону запрошеними на ART JAZZ 2020 зірками. Також важко спрогнозувати, які карантинні обмеження запровадять у Луцьку”

Оргкомітет ART JAZZ сподівається, що шанувальники джазу поставляться з розумінням до цього вимушеного кроку. Водночас організатори підкреслюють, що підготовка до проведення фестивалю JAZZ BEZ триває.

Довідково:

Один з найвідоміших фестивалів в Україні, який почав свою історію у 2007 році та став візитівкою Волині. Фестиваль який об’єднує не тільки різні жанри мистецтва в темі джазової музики а й міста

Надрукувати
мітки:
коментарів