Поділитись:

Погоня і виламаний паркан: що сталося біля філологічного факультету в Луцьку (фото)

Понеділок, 10 серпня 2020, 12:41

Небайдужі громадяни в ніч на 9 серпня повідомили патрульним, що водій Chevrolet Camaro біля нічого закладу перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Через деякий час вказаний автомобіль виявили на вулиці Василя Мойсея.

При ввімкненні поліцейським автомобілем червоних і синіх проблискових маячків та звукової сирени водій почав набирати швидкість та намагатися втекти. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині. 

Під час переслідування Chevrolet Camaro влетів у металевий паркан, що на вулиці Потапова. Після цього 24-річний водій автомобіля почав втікати у напрямку вулиці Винниченка. Однак близько через 100 метрів був затриманий за допомогою кайданок. 

Як виявилося, водій не мав права керувати автомобілем, оскільки вже притягався до відповідальності за водіння у стані алкогольного сп’яніння.

На водія склали ряд адміністративних матеріалів: протокол за ст.130 (Керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП, ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження) та винесено постанову за ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Матеріали передані до на розгляд суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів