Поділитись:

Лучани формують місцеву команду на вибори до Луцькради: розпочалось онлайн-голосування

Середа, 05 серпня 2020, 09:00

Лучан закликають обрати, хто стане кандидатом в депутати від Громадянського Руху "СВІДОМІ", засновником якого є Андрій Покровський, на виборах до Луцької міської ради. Зробити це можна, взявши участь в онлайн-голосуванні у рамках ІІ етапу проєкту "Стань депутатом Луцькради". 

Новий етап розпочався у середу, 5 серпня, повідомляють на Facebook-сторінці "СВІДОМИХ". Кажуть, що це можливість для лучан визначити, хто потрапить в команду Покровського і змагатиметься за депутатський мандат.

"Ми часто жаліємося, що серед кандидатів на виборах немає кого обирати. Та й справді, часто політичні команди формують свої списки закрито, затверджуючи все в Києві. А про кандидатів виборці дізнаються вже на самих дільницях", - зазначають у дописі.

"СВІДОМІ" вирішили змінити це і дати лучанам вибір ще до початку політичних перегонів. 


"Бо в команді Покровського вирішують лучани, а не партійні столичні боси! Ми місцева команда, тому буде справедливо, якщо наш виборчий список формуватиметься спільно з мешканцями Луцька та майбутньої Луцької ОТГ", - наголошують у Громадянському Русі.
 

Щоб обрати свого кандидата в депутати від Громадянського Руху "СВІДОМІ" серед зареєстрованих у проєкті:

  • Зайдіть на профіль учасника проєкту, якого ви підтримуєте, та проголосуйте за нього до 25 серпня включно на сайті www.свідомі.укр.

  • Якщо ви вважаєте, що хтось з учасників не гідний бути кандидатом, ви можете поскаржитись на його профіль, надавши Громадянському Рухові "СВІДОМІ" інформацію, яка це підтверджує.

  • Запросіть до участі в онлайн-голосуванні друзів та знайомих.

  • 15 учасників, які наберуть найбільше онлайн-голосів, стануть кандидатами в депутати Луцької міської ради разом зі "СВІДОМИМИ".

 

Нагадуємо, що 50% виборчого списку команда Покровського сформує через цей проєкт. Туди потраплять 15 переможців онлайн-голосування, а також ще фахових 6 осіб, яких відберуть засновники Руху. Інша половина списку – це професіонали, які упродовж кількох років розвивали Громадянський Рух «СВІДОМІ». 

Зауважте, що під час онлайн-голосування з однієї IP-адреси можна проголосувати лише один раз, не допускаються "накрутки" і голоси із-за кордону.

"Долучайтеся! Підтримайте своїх!" - закликають у Русі.

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
01 лютого 2024
16 грудня 2023
16:08
06 грудня 2023
21 вересня 2023
04 травня 2023
18 лютого 2023
09 лютого 2023
12:20
28 грудня 2022
21 грудня 2022
10:20