Поділитись:

Через пандемію коронавірусу внутрішній туризм в Україні на підйомі

Середа, 05 серпня 2020, 00:12

Пандемія коронавірусу сприяла розвитку туризму в Україні. Люди стали частіше подорожувати країною.

Про це пише Суспільне.

"У виграші зараз внутрішній туризм. Люди починають подорожувати і відпочивати у себе в країні, навіть відкриваючи щось нове. Але ми не одне десятиріччя звертаємо увагу влади на те, що до туризму треба ставитися не декларативно, а допомагати розвивати в Україні інфраструктуру, приймаючи певні закони, даючи певні преференції для тих людей, які хочуть вкладати гроші у вітчизняний туризм", — розповів в ефірі Українського радіо голова Всеукраїнської асоціації туроператорів Ігор Голубаха.

Водночас, за його даними, станом на сьогодні в українців є можливість відпочити більш ніж у 20 країнах.

"Найбільш привабливими і тими країнами, куди зараз їздять українці, є Туреччина, Єгипет, Хорватія, була Албанія, але вона закрилась. Але і в тих, що є, ставляться певні умови. Треба завжди вивчати, куди ви летите, які в тій країні діють обмеження та санітарні норми", — зазначив Голубаха.

Він також наголосив, що охочим полетіти до іншої країни краще дізнаватись у туроператорів, чи можна відтерміновувати перельоти.

"Купуючи квитки, треба звертати увагу на всі умови. Там вказуються і можливості, і умови повернення коштів. Але якщо ви збираєтеся кудись подорожувати, то раджу дізнатися в авіакомпанії, чи можна відтермінувати час відльоту в іншу країну", — пояснив Головаха, відзначивши, що в умовах, що склалися, повертати вже куплені квитки на літак "дуже важко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів