Поділитись:

Укрзалізниця звільнить працівників, через недбалість яких жорстоко побили пасажирку

Вівторок, 04 серпня 2020, 12:25
Укрзалізниця звільнить працівників, через недбалість яких жорстоко побили пасажирку

Працівників, через недбалість яких сторонній чоловік проник до поїзда №9/10 "Київ – Маріуполь" та побив пасажирку, звільнять із займаних посад. Зазначені співробітники проявили недостатній професійний рівень і допустили низку порушень.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Під час службового розслідування встановили, що на станції П’ятихатки-Стикові, скориставшись відсутністю провідника на робочому місці, чоловік самовільно увійшов до вагона №3 і зайняв вільне місце.

Близько 03:30 до провідника вагона №4 звернулася пасажирка з ознаками побиття й попросила про допомогу. На жаль, провідники не надали належної допомоги, яка передбачена в таких випадках.

Зловмисника затримали правоохоронці, а поїзна бригада надала всі необхідні свідчення.

"Відтак, із посад буде звільнено провідника вагона, у якому стався інцидент, начальника поїзда, інструктора поїзних бригад, старшого майстра вагонного депо резерву провідників та заступника начальника Маріупольського вагонного депо", – йдеться у повідомленні.

Крім того, проведено додатковий інструктаж усіх провідників щодо недопущення такої ситуації в майбутньому та встановлено жорсткий контроль за дотриманням їх посадових обов'язків.

Нагадаємо: у потязі сполученням "Київ – Маріуполь" вночі 31 липня невідомий без верхнього одягу вдерся у купе до жінки, яка їхала разом зі своїм неповнолітнім сином, побив її та намагався зґвалтувати. У Києві його затримали правоохоронці.

Міністерство інфраструктури наполягає на повернені у потяги поліцейського супроводу, а замміністра МВС Антон Геращенко говорить про необхідність встановлення системи відеоспостереження у вагонах та каже, що "Укрзалізниця" має подбати про приватну охорону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів