Поділитись:

Волинські гандболісти привезли "бронзу" з чемпіонату України

Неділя, 02 серпня 2020, 10:30
Волинські гандболісти привезли

Нововолинські гандболісти стали бронзовими призерами Чемпіонату України з гандболу сезону 2019-2020 років.

Юних спортсменів привітали та подякували за високі досягнення.  Вони вже шостий рік займаються у команді під керівництвом досвідченого наставника Володимира Хомюка. Завдяки наполегливій праці та професіоналізму тренера протягом трьох років юні спортсмени є учасниками Чемпіонату України з гандболу, – йдеться на сайті міської ради.

За результатами сезону 2019-2020 років нововолинці зіграли шість ігор, за підсумками яких отримали 4 перемоги і серед 12 команд вибороли почесне третє місце.

Тренери-викладачі відділення гандболу ДЮСШ Володимир Хомюк та Олександр Цап, а також юнаки гандбольної команди отримали медалі, дипломи та сувенірну продукцію про Нововолинськ.

Володимир Хомюк із вдячністю згадує свого колегу, заслуженого тренера України Анатолія Корнієвського, який два роки тому відійшов у вічність. А нині цей вид спорту Володимир Миколайович продовжує розвивати ще із двома тренерами-викладачами ДЮСШ, у якій гандболом займається понад 140 учнів. Тішаться тим, що сьогодні три вихованці успішно виступають за національні молодіжні збірні України. Чотири юнаки з команди грають за юнацьку збірну України з пляжного гандболу і готуються до Чемпіону Європи.

Тренер вірить у свою команду.

«Вони бійці. І не зупиняються на півдороги. Тож попереду нові перемоги», – підкреслив Володимир Хомюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів