Поділитись:

Перевіряють тільність, вивчають корми: як на волинській фермі працюють студенти-іноземці (ВІДЕО)

Субота, 01 серпня 2020, 10:15
Перевіряють тільність, вивчають корми: як на волинській фермі працюють студенти-іноземці (ВІДЕО)

Студенти Львівського університету ветеринарної медицини та біотехнологій індієць Ананду Удаян та американка Танушрі Селвакумар проходять практику на фермерському господарстві в селі Радовичі. Про це розповідається у сюжеті "Суспільного".

Консультант у галузі молочного скотарства із Польщі, що тут допомагає, Пьотр Манька каже, що студенти дуже старанні. Його слова підтверджує і Роман Гончак. Він є є заступником директора фермерського господарства та викладає у Львові. Розповідає, що студенти самі виявили бажання повчитися практичним речам. І уже місяць працюють тут. Практика триватиме до осені, а отримані дипломи дозволять працевлаштуватися не лише в Україні.

“Я обрав Україну, бо це європейська країна. Я народився у місті Керала і через ситуацію із коронавірусом не міг полетіти в свою країну. Тому залишився і вирішив провести час із користю”, - розповідає Ананду.

Ветеринарний фельдшер Микола Скулінець демонструє: досліджуватимуть корову на тільність. Для цього практикант Ананду одягає спорядження та використовує ультразвуковий апарат. Тобто, студенти на практиці вивчають усі процеси.

Танушрі Селвакумар громадянка США. В Україні навчання дешевше. І тут, на практиці на Волині, вона навчилася осіменяти корів, побачила процес виготовлення молока, більше зрозуміла про особливості кормів.

 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів