Поділитись:

Смартфон, що здатний здивувати*

П'ятниця, 31 липня 2020, 11:22
Смартфон, що здатний здивувати*

Світ цифрових технологій ні на секунду не перестає розвиватися. У цьому можна переконатися хоча б по бурхливому зростанню ринку смартфонів. Провідні світові виробники в гонитві за прибутком та визнанням випускають новинку за новинкою, доповнюючи їх вдосконаленими функціями й новими інноваційними розробками. Та список цих виробників, яких можна вважати лідерами світового ринку, часто змінюється й розростається. З недавніх пір в цьому списку міцно влаштувалася найбільша у світі пошукова система Google. Її ґаджети гідно конкурують з кращими моделями інших світових брендів, такими як американська компанія Apple або південнокорейська Samsung. Власне, репутацію і популярність смартфони від Google заслужили завдяки своїй якості та ряду конкурентних переваг. На прикладі Google Pixel 4 XL розглянемо більш детально, чому ж так зацікавили ці ґаджети своїх користувачів.

Технічні характеристики

Кожна модель смартфонів, особливо якщо вона претендує на статус «флагмана», просто зобов'язана мати певні «фішки», якими до моменту виходу телефону в продаж, не може похвалитися жоден інший смартфон. У Pixel 4 XL таких фішок декілька. Однак спочатку наведемо основні характеристики смартфона:

  • потужний процесор Qualcomm Snapdragon 855 з 6 ГБ оперативної пам'яті;
  • P-OLED дисплей з діагоналлю 6.3 дюйма і розширенням 1440x3040 точок;
  • батарея місткістю 3700 мАг;
  • підтримка основних стандартів зв'язку та бездротових технологій;
  • фізична пам'ять смартфонів: 64 і 128 ГБ;
  • датчики: барометр, гіроскоп, акселерометр, компас, індикатори освітлення і наближення.

Особливості Pixel 4 XL, що заслуговують на увагу

Перше, що варто відзначити - це якісна подвійна основна камера на 16 і 12,2 мегапікселя, які робить приголомшливі по своїй якості знімки. На окрему увагу заслуговує режим Night Sight, завдяки якому нічні фотографії без спалаху виходять насиченими і деталізованими навіть при поганому освітленні. Відмінно виходять портрети і фотографії, зроблені зі збільшенням за допомогою Super Res Zoom. Камера тут дуже крута і заслуговує більш докладного опису. Однак перейдемо до інших «фішок» цього смартфона. І одна з них - автоматичний доступ до онлайн-сховища всіх фото та відеофайлів Google Photos. Також варто відзначити, що телефоном можна керувати голосовими командами або жестами без дотиків. На особливу увагу також заслуговує нова система розпізнавання обличчя.

Надрукувати
мітки:
коментарів