Поділитись:

Навіщо луцькому ток-шоу прямий ефір

Субота, 30 липня 2016, 13:45

Галина Падалко та Тарас Шкітер разом із ведучими програми Галина Падалко та Тарас Шкітер разом із ведучими програми "Ранок нової Волині"

Луцьке ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" виходитиме у прямому ефірі, щоб кожен глядач міг максимально зануритися в атмосферу у студії та був своєрідним співпродюсером.

Про новий формат ток-шоу розповіли продюсер "Протилежного погляду LIVE" Тарас Шкітер та ведуча Галина Падалко у програмі "Ранок нової Волині" 30 липня.

Як пояснив продюсер ток-шоу, мета прямого ефіру – залучати глядачів до тісної співпраці та створення контенту.

"Раніше було як? Ми створювали передачу, закачували її на YouTube і телеканали, де глядачі могли давати оцінку. Зараз, у прямому ефірі ми хочемо, щоб люди долучалися до створення контенту: писали у соцмережах, телефонували у студію, задавали питання наживо. Раніше ми були обмежені у цьому. А тепер матимемо таку змогу", – зауважив Тарас Шкітер.

Галина Падалко додала, що раніше людям складно було пояснити, що подача інформації у "Протилежному погляді" є об'єктивною, і що всі репліки збережено й не вирізано.

Ведуча ток-шоу каже, що такі закиди були безпідставними, однак вони стали поштовхом до переходу у формат LIVE.

Зі слів Тараса Шкітера, у них вже є декілька напрацьованих тем для наступних передач. Однак перший випуск, який відбудеться 5 серпня, має бути особливим. А тому і з вибором теми варто не прогадати: вона має бути дуже актуальною.

"На перший показ не обрали жодної теми. Ми хочемо, щоб вона була актуальна, гаряча. Саме з понеділка цим займемось", – каже продюсер ток-шоу.

Серед нововведень – оновлений формат суспільно-політичної передачі. Якщо раніше у стідії було 6 гостей, то у новому сезоні їх буде лише двоє.

Крім того, "Протилежний погляд LIVE" отримав ще одного ведучого. Допомагатиме Галині Падалко у цій ролі відтепер Тарас Шкітер.

"Ведучі будуть змінюватися відповідно до теми, або чергуватися. Все буде залежати від ситуації", – коментує зміни Тарас.

Отож, перший випуск ток-шоу "Протилежний погляд LIVE" відбудеться на телеканалі "Нова Волинь" у п'ятницю, 5 серпня, о 19:45.

"Зустрічайте новий сезон кращої суспільно-політичної передачі на Волині у новому форматі і в прямому ефірі!", – повідомляють організатори.

Надрукувати
мітки:
коментарів