Поділитись:

Душові кабіни: різновиди та поради для вибору*

Четвер, 30 липня 2020, 17:26
Душові кабіни: різновиди та поради для вибору*

Душова кабіна — це зручна конструкція для гігієнічних процедур, що займає мінімум місця та скорочує споживання води. Сучасні моделі душових можуть не лише повністю замінити ванну, а й надати доступ до нових функцій: джакузі, гідромасажу тощо. Вибрати доступну та функціональну модель душової в Луцьку можна на сайті https://allo.ua/ua/dushevye-kabiny/.

Основні критерії вибору душової

Якщо ви вирішили придбати душову кабіну, то варто звернути увагу на такі характеристики товару:

  • конструкція;
  • матеріал;
  • вид дверей;
  • виробник;
  • вартість.

Перш за все обирають за конструкцією та габаритами. Для маленької ванної оптимальним варіантом буде відкрита конструкція без стелі. Стінами для неї слугують стіни ванної кімнати, тому місця вона займає мінімум. Вона може бути з піддоном або без нього, що теж відображається на площі. Виконує основні функції, проста у використанні та помірна за ціною.

Варіант для стандартної ванної — закрита конструкція, що має стелю, стіни та піддон. Прозорі стінки зі скла візуально збільшують простір, тому бокс не виглядатиме надто габаритним та великим. Піддон можна використовувати як ванну. Він може бути оснащений сидінням, на стінках часто розміщують полички для косметичних засобів.

Комбіновані конструкції — багатофункціональні. Це не просто душ, а бокс із гідромасажем, ванною, джакузі та іншими функціями. Такі душові мають відповідну ціну і потребують більше місця в приміщенні.

Матеріали для душових кабінок

У виготовленні душових використовуються стійкі та надійні матеріали, що не бояться вологи. Найпопулярніші з них — скло та полістирол. Вони відрізняються оптимальним співвідношенням ціни та якості. Так, скло не лише збільшує простір візуально, а й дає можливість користуватися кабінкою з комфортом. На склі не залишається бруду, воно достатньо міцне, має спеціальне водовідштовхуюче покриття.

Полістирол — легкий та міцний матеріал, який може бути прозорим та матовим. Виглядає ефектно, проте потребує регулярного прибирання: на ньому можуть залишатися сліди та наліт від води.

Надрукувати
мітки:
коментарів