Поділитись:

Spotify запустить нову функцію

Четвер, 30 липня 2020, 03:43

В липні Spotify став доступним для української  авдиторії, тому розробники активно тестують нові функції. Серед останніх розробок - групові сесії Spotify.

Про це пише iTech.

За задумом розробників, користувачі зможуть одночасно слухати улюблену музику, перебуваючи за тисячі кілометрів один від одного. Груповий сеанс передбачає участь від двох до п’яти осіб. Такі сесії схожі по можливостях з приватним радіо, але при цьому кожен учасник може керувати плейлистом: додавати і перемикати композиції.

Для активації режиму спільного прослуховування в Spotify буде передбачено спеціальну кнопку «Почати групову сесію». Додаток згенерує посилання, яке можна відправити друзям і користувачам, що бажають приєднатися до прослуховування композицій. Всі учасники сесії зможуть додавати до загального плейлисту нові треки, призупиняти відтворення і міняти черговість композицій. Поки функція Spotify Group Session знаходиться в стадії бета-тестування і доступна обмеженому числу користувачів. Дату запуску нововведення і реліз розробники сервісу поки не анонсували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів