Поділитись:

"Горю!", – уночі у Луцьку в пожежі загинула жінка

Субота, 25 липня 2020, 08:25

Пожежа, внаслідок якої загинула 62-річна жінка, трапилася у Луцьку близько півночі сьогодні, 25 липня. Загорання сталося на вулиці Богдана Хмельницького, 29.

Про це повідомляє кореспондент Інформаційного агентства Волинські Новини з місця події.

Зі слів рятувальників, які працювали на місці надзвичайної події, загорання трапилось на четвертому поверсі старої будівлі - фактично під самісіньким дахом будинку.

«Вогонь міг поширитися від самогонного апарату, так як «найгарячіша точка» пожежі була саме в тому місці, де він знаходився», - зазначив один із рятувальників, який брав участь у ліквідації загорання.
На жаль, внаслідок пожежі загинула жінка.

Зі слів очевидця інциденту Богдана Климчука, лучанку винесли із палаючого приміщення на руках ще живою.

Однак, як повідомили працівники екстреної медичної допомоги на місці події, у кареті швидкої жінка померла.

Своєю чергою, як розповів кореспонденту ІА Волинські Новини один із працівників поліції, відомо, що загиблій лучанці - 62 роки. Її звали Валентина. Вони мешкала у квартирі сама.

«Коли все почалося, мама мені подзвонила. Сказала: «Горю!». Я негайно приїхав до матері, але було вже пізно – вона дуже обгоріла та надихалась чадним газом. Її винесли ледь живою», – не стримуючи сліз, розповів син загиблої пані Валентини.
За станом на 00:30 на місці працюють працівники поліції, газової служби, а також рятувальники та медики. Пожежу вдалося ліквідувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів