Поділитись:

Молоток і ключ: у Луцьку жінка з балкона кидала в перехожик важкі предмети

П'ятниця, 24 липня 2020, 08:35
Молоток і ключ: у Луцьку жінка з балкона кидала в перехожик важкі предмети

З балкона багатоповерхівки, що на проспекті Соборності, 14 у Луцьку, жінка кидала в перехожих і автомобілі важкі предмети. Як кажуть сусіди, лучанка з дитинства має проблеми із психічним здоров’ям.

Зі слів очевидця, 22 липня жінка «метнула» розвідний ключ та сталеву частину від молотка на дитячий майданчик, – пише ІА «Волинські Новини». 

Молоток і ключ: у Луцьку жінка з балкона кидала в перехожик важкі предмети

«Це вже не вперше. Вона періодично кидає важкі предмети зі свого балкона на 9-му поверсі. Були випадки, коли влучила плиткою у плече хлопцю. Траплялось, що попадала важкими предметами у транспортні засоби. Зокрема, кидалася по машинах цеглою. Учора (22 липня, – ВН) кинула розвідний ключ і молоток. Вони впали на дитячий майданчик. Це добре, що там нікого не було. Ми викликали поліцію, а поліція, своєю чергою, – швидку допомогу. Медики сказали, що забирають ту дівчину на обстеження», – розповів один із сусідів жінки.

У пресслужбі патрульної поліції інформацію про випадок підтвердили.

«Так, справді, учора, 22 липня, на лінію «102» надійшов виклик від мешканців будинку, що на проспекті Соборності, 14. Вони повідомили про те, що одна із мешканок багатоповерхівки кидає різні предмети з 9-го поверху. На подію прибули працівники патрульної поліції, які поспілкувалися зі всіма учасниками інциденту. Також поліцейські поспілкувалися із мешканцями квартири, із якої кидали важкі предмети. Громадянці, яка це робила, викликали екстрену медичну допомогу. За її згодою її госпіталізували. Унаслідок інциденту 22 липня, на щастя, постраждалих немає», – повідомили у секторі комунікації поліції.

У службі екстреної медичної допомоги такий виклик підтвердили, однак, зважаючи на лікарську таємницю, про діагноз та подальше лікування лучанки не повідомили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів