Поділитись:

Книги сучасних блогерів*

Понеділок, 20 липня 2020, 16:52
Книги сучасних блогерів*

Сьогодні у більшості користувачів інтернету знайдеться хоча б одна сторінка в соціальній мережі. І чим би ми не були зацікавлені, завжди знайдуться ті чи інші тематичні сторінки, де можна задати питання і отримати відповіді. Лідером думок зараз виступають блогери. Їх читають в Інстаграмі сотні тисяч людей.

Іноді вони стають письменниками. У книгах вся інформація розкладена по поличках, все знаходиться в одному місці. Красиві картинки і впізнаваний стиль блогера відразу привертають увагу.

Сьогодні ми розповімо вам про книжки найпопулярніших блогерів, які допоможуть вам дізнатися рецепти і секрети краси, побудувати свій бізнес, розкажуть, як правильно вести себе у відносинах, розкрутити свій блог і багато іншого.

Книга «Big Money: принципи перших. Відверто про бізнес і життя успішних підприємців »від Євгена Черняка.

Відомий бізнесмен, який також тепер відомий багатьом як блогер в Інстаграм і інтерв'юер на Ютубі розповість про те, як шукати натхнення для бізнесу, розповість історії успіху свої і колег. Книга Big Money неймовірно мотивує, заряджає і допоможе швидше досягти мети!

Книга «Прессуйтело. Твій щоденник успіху. Тіло мрії за 12 тижнів: мотивація, рецепти, тренування »від Наталки Давидової.

Мама трьох дітей і відома фешіоніста щодня доводить, що мати гарне спортивне тіло можна в будь-якому віці і маючи багато дітей. Вона пропонує дев'яносто рецептів низькокалорійних страв, які перевернуть вашу думку про правильне харчування з ніг на голову і змусять вас назавжди змінити спосіб життя.

Книга «Beauty-мотиватор. Чесна косметологія від експерта краси» від Доктора Аїди.

Знаменита в соціальна мережах б'юті-експерт розповість дівчатам про косметологію. У книзі вона ділиться секретами про те, як залишатися красивою і молодою, незважаючи на всі негаразди, які трапляються в нашому житті.

Книга «До дзену на шпильках. Як створити нове життя і справу мрії з нуля» від Єлизавети Бабанової.

Єлизавета написала свою автобіографію, де розповіла про шлях до успіху. Він був тернистий і не завжди все було гладко, але завдяки різному роду подій вона стала тим, ким зараз є. У 15 років вона кинула рідне місто Іваново і поїхала за американською мрією в великий університет. Отримавши високооплачувану роботу в престижній компанії, вона розчарувалася в своєму житті і вирішила все почати з нуля. Книга про непростий шлях маленької, але сміливої дівчини.

Книга «Жіноча гідність - сила тяжіння чоловіків» від Міли Левчук.

Відомий блогер Міла Левчук не залишилася осторонь і теж випустила книгу, яка миттєво стала бестселером. Вона розповідає про те, як важливо любити себе і перестати залежати від чужої думки. У книзі написані конкретні дії, які допоможуть залучити в своє життя гідного чоловіка, а також отримати гармонійні відносини.

Надрукувати
мітки:
коментарів
30 березня 2024
02 лютого 2024
27 січня 2024
31 грудня 2023
08 грудня 2023
22 листопада 2023
20 вересня 2023
17 вересня 2023
05 вересня 2023