Як голосували луцькі депутати за мораторій на підвищення тарифів

Четвер, 28 липня 2016, 12:39

У Луцьку не проголосували за мораторій (заборону) підвищення з 1 липня 2016 року цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги.

Про це стало відомо 27 липня під час сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проект рішення про встановлення мораторію (заборони) на введення з 1 липня 2016 року в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги в Луцьку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧОМУ ЛУЦЬКРАДА НЕ ПРИЙНЯЛА МОРАТОРІЙ НА ПІДВИЩЕННЯ ТАРИФІВ

"1.Встановити мораторій (заборону) до 1 жовтня 2016 року на введення в дію підвищених цін і тарифів для населення на житлово-комунальні послуги: електричну енергію, природний газ, теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, послуги з гарячого водопостачання і водовідведення для населення в місті Луцьку. 2.Заборонити нарахування по розрахунках з 1 липня 2016 року та стягнення з населення в місті Луцьку пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги, зазначені в пункті 1 даного рішення", – сказано в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СКІЛЬКИ ЛУЧАНАМ ДОВЕДЕТЬСЯ ПЛАТИТИ ЗА КОМУНАЛКУ З 1 ЛИПНЯ

Зазначимо, що проект рішення не знайшов підтримки серед луцьких депутатів, адже "за" проголосувало лише 13 депутатів. Утім, більшість місцевих депутатів назвали цей проект рішення популістським.