Поділитись:

Була в Луцьку на автостанції: відшукали зниклу 16-річну волинянку

П'ятниця, 17 липня 2020, 22:03

16 липня до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення від жительки одного із сіл Павлівської сільської ради, про те що її 16-річна донька напередодні пішла з дому на прогулянку і не повернулася.

Про це інформує пресслужба Іваничівського відділення у фейсбуці.

Отримавши інформацію про зникнення неповнолітньої, співробітники відділення поліції розпочали негайний пошук дитини. Правоохоронці опитали коло друзів і знайомих дівчини та встановили, що вона могла поїхати до свого друга у м. Володимир-Волинський, а тому було орієнтовано поліцейських інших відділів та відділень поліції області.

Проведеними пошуками завдяки спільним та злагодженим діям поліцейських Іваничівського відділення поліції, Луцького відділу поліції, Управління патрульної поліції у м. Луцьк та Ковельського відділу поліції, дільничним офіцером поліції Ковельського ВП було виявлено зниклу дівчину на території автостанції м. Луцька. Неповнолітня дитина за час своєї відсутності за місцем проживання жертвою будь-яких протиправних дій не стала.

Поліцейські передали дитину батькам та провели з ними профілактичну бесіду для запобігання подібних випадків у майбутньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів