Поділитись:

Біля багатоповерхівки в Луцьку демонтували 38 незаконних гаражів (фото)

П'ятниця, 17 липня 2020, 23:00
Біля багатоповерхівки в Луцьку демонтували 38 незаконних гаражів (фото)

У Луцьку демонтували 38 незаконних гаражів неподалік багатоквартирного житлового будинку на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 30.

Про це йдеться на сторінці муніципалів у фейсбуці.

"Ще декілька років тому прибудинкова територія багатоквартирного житлового будинку на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 30 була заставлена незаконними та іржавими гаражами, яких нараховувалось там аж 38 об’єктів. Частина власників цих гаражів мешкала в інших районах міста, а дехто навіть не в Луцьку. Багато гаражів використовувалось як місце для збору різних непотрібних речей", – розповідають муніципали.

В 2016 – 2017 роках департаментом муніципальної варти згідно рішення виконавчого комітету від 15.06.2016 №347-11 «Про демонтаж металевих конструкцій на вул. Митрополита Андрея Шептицького, 30» було забезпечено демонтаж вказаних гаражів. 14 липня демонтували останній гараж, який там залишався. Його власник мав пільги на виготовлення документів, проте узаконити гараж так і не зміг.

"Багато хто з мешканців тоді ставив часте питання: «а що буде на місці гаражів?». Відповідь – капітально відремонтована, сучасна прибудинкова територія з тротуарами, паркувальними місцями для автомобілів, зеленими зонами, ігровими майданчиками", – йдеться у повідомленні муніципалів.

В липні цього року департамент ЖКГ Луцької міської ради розпочав дані роботи на прибудинкових територіях будинків на вул. Митрополита Андрея Шептицького 30, 32, 34, Відродження, 5, Декабристів, 31.

Біля багатоповерхівки в Луцьку демонтували 38 незаконних гаражів (фото)Біля багатоповерхівки в Луцьку демонтували 38 незаконних гаражів (фото)Біля багатоповерхівки в Луцьку демонтували 38 незаконних гаражів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів