Поділитись:

Кинув яйцем в Януковича: що відомо про нового топ-менеджера «Укрзалізниці»?

П'ятниця, 17 липня 2020, 16:25
Кинув яйцем в Януковича: що відомо про нового топ-менеджера «Укрзалізниці»?

Управління «Укрзалізниці», яке відповідає за відносини з органами державної влади, очолив Дмитро Романюк, пише «Дзеркало тижня».

З жовтня 2019 року Романюк займав посаду заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації. До цього він очолював наглядову раду компанії з управління активами «MG Invest» та був радником з питань інвестицій компанії «Moris Group». У 2017 році — керівник по роботі з регіонами України ДУ «Офіс залучення та підтримки інвестицій «UkraineInvest».

З серпня 2015  по січень 2017 працював директором департаменту міжнародного співробітництва, евроінтеграції, інвестицій та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської обласної державної адміністрації. У 2010—2015 роках був асистентом, а згодом викладачем на кафедрі менеджменту і маркетингу економічного факультету Прикарпатського національного університету.

Крім цього, Романюк — кандидат економічних наук, має дві вищі освіти.

Попри усі здобутки, відомим Романюк став ще у 2004 році, коли під час тодішньої передвиборчої кампанії жбурнув яйцем у Віктора Януковича, тоді ще прем'єр-міністра і кандидата у президенти України.

Як повідомлялося, 2 квітня 2020 року наглядова рада "Укрзалізниці" усунула Желько Марчека, який був тимчасово призначений Кабміном в.о. глави компанії, від керівництва компанією.

5 лютого Кабмін тимчасово поклав обов'язки голови правління "Укрзалізниці" на Марчека Желько. Він буде виконувати обов'язки керівника УЗ до обрання голови правління. Марчек Желько увійшов до складу правління "Укрзалізниці" у 2016 році. У 2014-2015 роках був незалежним членом наглядової ради компанії "Укрросметал".

 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів