Поділитись:

Наскільки Гнідавський цукровий завод забруднює повітря

Четвер, 28 липня 2016, 08:27
Наскільки Гнідавський цукровий завод забруднює повітря

Депутат Луцькради попросив надати інформацію щодо проведеної інвентаризації на "Гнідавському цукровому заводі", який, начебто, є джерелом неприємного запаху у кількох районах міста.

Коли розпочнуться сезонні роботи зі збору та обробки цукрового буряка, люди, які живуть поблизу цукрового заводу, знову потерпатимуть від неприємного запаху, – заявив депутат Луцькради Борис Смаль 27 липня під час сесії Луцькради.

"Коли розпочнуться сезонні роботи, то від "Гнідавського цукрового заводу" , який знаходиться на вулиці Ранковій, протягом тривалого часу поширюватиметься неприємний запах, від якого потерпають мешканці мікрорайону Вересневе, вулиці Львівської та частково району ДПЗ", – сказав депутат.

Депутат нагадав, що раніше міська рада приймала рішення про проведення інвентаризації на предмет викидів в повітря заводом забруднюючих речовин. Тому він попросив надати звіт про проведення цієї інвентаризації та повідомити, які заходи впроваджували щодо ліквідації шкідливого впливу на навколишнє середовище вищезгаданого об'єкту.

Надрукувати
мітки:
коментарів