Поділитись:

Для Google Chrome вийшло велике оновлення з корисними функціями

Четвер, 16 липня 2020, 21:02
Для Google Chrome вийшло велике оновлення з корисними функціями

Google випустила велике оновлення браузера Chrome до версії 84. Воно включає безліч змін, серед яких блокування надокучливих і шахрайських повідомлень, обмеження збору особистих даних, розширені можливості взаємодії з вебдодатками і багато іншого.

Про це повідомляє iTechua.

Одним з головних нововведень 84-ї версії Google Chrome стало автоматичне блокування повідомлень від сайтів, які зловживають цією функцією. Наприклад, деякі вебпортали вимагають дозволити відправку повідомлень, щоб користувач міг отримати доступ до контенту. Крім того, зловмисники часом підробляють повідомлення, перенаправляючи відвідувачів на інші сайти. Нова функція покликана зменшити кількість таких повідомлень. Вони просто будуть блокуватися, а користувач побачить відповідну іконку в адресному рядку в десктопній версії браузера або невелике повідомлення в мобільній версії. 

Інші нововведення Chrome включають попередження про підозрілі файли .exe і .apk, обмеження по збору сайтами cookie-файлів для підвищення конфіденційності користувачів, зниження витрати енергії, коли вікно браузера закрито, автоматичне введення коду двофакторної авторизації, отриманий в повідомленні, підтримка ярликів для прогресивних вебдодатків, поліпшені вебанімації та інші корисні зміни для веброзробників. Оновлення найближчим часом буде доступно на всіх платформах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 



 

Надрукувати
мітки:
коментарів
06 квітня 2024
03 квітня 2024
02 квітня 2024
27 березня 2024
25 березня 2024
21 березня 2024
19 березня 2024
05 березня 2024
13 лютого 2024