Поділитись:

Винуватця смертельної аварії під Києвом, в якій загинула сім'я, арештували

Вівторок, 14 липня 2020, 14:44
Винуватця смертельної аварії під Києвом, в якій загинула сім'я, арештували

Шевченківський районний суд Києва арештував на 2 місяці без права внесення застави Антона Желепу, який влаштував ДТП на Столичному шосе 12 липня, в результаті якої загинули 4 членів сім’ї.

Про це повідомляє Українська правда.

Суддя Євгеній Сидоров підтримав клопотання прокурора. Сам Желепа на засіданні суду зазначив, що визнає свою провину. Він повідомив, що відмовився від послуг адвоката. Коли суддя встановлював особу підозрюваного, Желепа зазначив, що офіційно ніде не працевлаштований, сказав, що одружений і має трьох дітей.

Антон Желепа підтвердив, що раніше притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності: у 2010 році в результаті ДТП загинула жінка. 

Зі слів прокурора, Желепа повідомив слідству, що "їхав у магазин", але більше "нічого не пам’ятає". У підозрюваного взяли зразки на наявність наркотичних речовин в організмі, але результати експертизи наразі не відомі. На місці драгер показав 1,3 проміле алкоголю в крові Желепи.

Стосовно автомобіля Mersedes, яким керував підозрюваний, прокурор повідомила, що наразі слідство перевіряє дві версії: що Желепа викрав авто і що власник сам дав йому ключі.

Щодо віку дітей, які стали жертвами аварії, вона уточнила, що загинула дівчинка 4 років та хлопчик 10 років, ще один син загиблого в ДТП подружжя – 14 років – у лікарні в тяжкому стані.

Нагадаємо: у мережі опублікували відео аварії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів