Поділитись:

У Луцьку двоє водіїв-порушників намагалися "задобрити" патрульних 200 гривнями

Вівторок, 14 липня 2020, 05:35

Фото ілюстративне

У Луцьку патрульні затримали двох недобросовісних водіїв, які намагалися "відкупитися" від покарання за порушення, пропонуючи хабара.

Про це інформує пресслужба патрульних Волині у фейсбуці.

У понеділок вранці, 13 липня, на вулиці Варшавській патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-2108, водій якого не дотримався вимог дорожніх знаків, чим порушив правила дорожнього руху.

В ході розмови, з метою уникнення адміністративної відповідальності, 20-річний керманич транспортного засобу намагався надати неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі 200 гривень.

Через деякий час, уже на вулиці Брестській, водій на автомобілі Seat Altex XL порушушив вимогу дорожнього знаку 3.34 “ЗУПИНКУ ЗАБОРОНЕНО“

45-річна жінка, не зважаючи на усні попередження патрульних щодо кримінальної відповідальності за обіцянки або надання неправомірної вигоди службовій особі, намагалася дати патрульним кошти у розмірі 200 гривень.

Патрульні склали всі необхідні матеріали та на місце викликали слідчо-оперативну групу для належної фіксації подій. Тепер, окрім адміністративної, особам загрожує ще й кримінальна відповідальність за статтею 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів