Поділитись:

Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт "Променя" запрошує гостей*

Понеділок, 13 липня 2020, 21:02
Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт

З дотриманням усіх санітарних норм та оптимістичним поглядом у майбутнє дві літні тераси фудкорту в РЦ “Промінь” приймають лучан та гостей міста. Зараз тут працює вісім закладів з кухнею із різних куточків світу, які запрошують скуштувати свої новинки.

Що цікавого можна знайти на фудкорті?

Таверна “Старий Лис” запустила справжню “антикризову” пропозицію для працюючих лучан. Відтепер у будні з 12 до 15:00 тут можна повноцінно пообідати всього за 55 гривень. В комплексний обід від закладу входить перша страва, гарнір з м'ясом, салат і напій. Окрім того, кожен дев’ятий обід ви отримуєте безкоштовно.  Щоб отримати, просто збирайте чеки і показуйте під час замовлення.

Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт

В кав’ярні Ring Coffee щодня надають знижки на всі десерти й торти. Після 20:00 знижка становить 30%, а після 21:00 – 50%. Вигідна пропозиція, що дарує радість лучанам тривалий час й гарантує щодня появу лише свіжих смаколиків на полицях.

"Сито&Соковито" готують традиційно смачні пельмені та чебуреки, які ідеально пасують до обіду. Доступні ціни та асортимент припадуть до душі кожному. Окрім того, їх завжди можна забрати додому в замороженому вигляді й приготувати самостійно для всієї сім’ї.

Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт

У Grill Pub запрошують на гриль меню, що готується лише на натуральному вугіллі. Цього літа тут можна посмакувати лангустинами на грилі, справжніми крильцями Баффало та курячими нагетсами. Окрім того, тут щодня в будні готують новий ланч за приємною вартістю. Тож ваш обід буде не лише смачним, а й вигідним.

Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт

Sushi Yummу підготували кілька новинок для цінителів японської кухні. Запрошуємо скуштувати запечені роли, оригінальну подачу ролів без норі, а також кілька нових інтерпретацій та смачних сетів на компанію. Асортимент закладу вражає, тож ви можете щодня куштувати щось новеньке.

Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт

Кав’ярня The Spiceroom приготувала спеціальну літню пропозицію. Тут можна спробувати абсолютно нові напої, яких в Луцьку немає більше ніде. Наприклад, любителі не лише інстаграмної, а й корисної для здоров’я матті приходять саме сюди. В асортименті синя, зелена та рожева маття у двох варіантах – з молоком або з апельсиновим соком.

Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт

Кафе традиційної тайської кухні запрошує любителі яскравих смаків та корисних поєднань. Особливо рекомендуємо цього літа скуштувати Пад Пак Бунг - салат, в якому заміксовані зелені овочі-вок і устрично-соєвий соус. А щоб спробувати приготувати страви тайської кухні у себе вдома, заходьте за смачними соусами, які вже чекають на вітрині.

Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт

Мережа Ring Cafe традиційно дивує новинками. Відтепер тут можна знайти не лише соковиті бургери, навіть з рослинним м’ясом Beyond Meat, а й повноцінне Healthy меню, спеціально розроблене для закладу. У ньому страви, що підійдуть під будь-який відпочинок: тости, салати, основне та супи, навіть бургер і десерт тут створили для тих, хто звертає особливу увагу на калорії.

Новинки в меню та дві комфортні тераси: фудкорт

Смачно? Скуштувати все це можна на двох красивих літніх терасах фудкорту Grand Central Food Terminal в РЦ “Промінь” на 4 поверсі.

Наш сайт: grandcentral.lutsk.ua

Працюємо з 8 до 23:00, в п’ятницю та суботу – до 01:00

 

Надрукувати
мітки:
коментарів