Поділитись:

Працюватимуть продуктові магазини, аптеки та АЗС: в районі на Волині посилили карантин

Субота, 11 липня 2020, 08:23
Працюватимуть продуктові магазини, аптеки та АЗС: в районі на Волині посилили карантин

фото ілюстративне

Зважаючи на складну епідемічну ситуацію у неділю, 12 липня, у Камінь-Каширському районі заборонили роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає прийом відвідувачів. У цей день дозволено працювати лише аптекам, закладам торгівлі продуктами харчування і пальним.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 10 липня 2020 року, – повідомляється на сайті Камінь-Каширської РДА.

Як зазначила завідувачка відділення організації епідеміологічних досліджень Камінь-Каширського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Оксана Мазур, Камінь-Каширський – на першому місці серед районів області за рівнем захворюваності на COVID-19.

Зі слів Оксани Мазур, інцидентність у порівнянні з минулим тижнем зменшилася, але все ще значно перевищує допустимі норми, встановлені МОЗ. Так, станом на 10 липня в районі цей показник становив 65. Зберігаються 2 активних вогнища захворювання: місто та село Раків Ліс.

«Ми усвідомлюємо всю серйозність становища, в якому нині опинився приватний сектор економіки. Разом з тим, не можемо нехтувати здоров’ям і життям краян, позаяк статистика невтішна. Тому поки попередньо прийняті карантинні заходи залишаються в силі. А враховуючи, що на ці вихідні прогнозується велике скупчення людей, ми змушені приймати відповідні рішення, аби не допустити загострення ситуації. Просимо розуміння та терпіння», – резюмував перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів