Майже дев’ять тисяч ФОПів і працедавців на Волині попросили допомоги під час карантину

П'ятниця, 10 липня 2020, 18:40

На початок липня Волинська обласна служба зайнятості отримала 8 919 пакетів документів на отримання допомоги з часткового безробіття. 

Із них 7 283 пакети – від фізичних осіб-підприємців без найманих працівників, 1 636 – від роботодавців. Про це повідомили в пресслужбі центру. 

Фахівці Волинського ОЦЗ ухвалили 6 241 позитивне рішення, яким передбачена виплата допомоги по частковому безробіттю для 12 443 осіб. Кошторис видатків Волинського обласного центру зайнятості на 2020 рік передбачає 108 мільйонів гривень на підтримку бізнесу на період карантину. Вже профінансували 54,8 мільйона гривень, із них виплатили 48 мільйонів.

«Спільними зусиллями ми підтримуємо підприємців та роботодавців, допомагаємо зберегти найцінніше – працівників – та дати можливість людям бути офіційно працевлаштованими, отримувати допомогу і в такий спосіб перечекати період карантину», – зазначив директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк.

Для того, аби отримати допомогу від держави на час карантину, треба звернутися до центру зайнятості за місцем сплати ЄВ і зібрати необхідний пакет документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: