Поділитись:

Голову луцького ОСББ та «Луцьктепло» змусили поприбирати після ремонтних робіт

П'ятниця, 10 липня 2020, 05:35
Голову луцького ОСББ та «Луцьктепло» змусили поприбирати після ремонтних робіт

Луцькі муніципали видали відповідальним особам ДКП «Луцьктепло» та голові ОСББ «Федорова 6» приписи з вимогою відновити благоустрій територій міста після виконання ремонтних робіт.

Про це йдеться на сторінці муніципалів у фейсбук.

В ході чергових перевірок належного відновлення благоустрою після земляних робіт відповідно до виданих департаментом муніципальної варти аварійних та планових ордерів, інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста було виявлено, що відповідальні особи ДКП «Луцьктепло» та голова ОСББ «Федорова 6» не здійснили належне відновлення благоустрою після виконання ремонтних робіт по пр-т Соборності, 30а та вул. Федорова, 6.

За даним фактом інспектором департаменту було видано приписи з вимогою відновити благоустрій належним чином у встановлені терміни.
У разі невиконання умов приписів на відповідальних осіб буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП. Штраф за дане порушення – від 850 до 1700 грн.

Голову луцького ОСББ та «Луцьктепло» змусили поприбирати після ремонтних робітГолову луцького ОСББ та «Луцьктепло» змусили поприбирати після ремонтних робітГолову луцького ОСББ та «Луцьктепло» змусили поприбирати після ремонтних робіт

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024