Поділитись:

Депутата від "Слуги народу" на Волині не пускали на зустріч із Зеленським (фото, оновлено)

Четвер, 09 липня 2020, 11:17
Депутата від «Слуги народу» на Волині не пускали на зустріч із Зеленським (фото, оновлено)

Народного депутата Вячеслава Рубльова не пускають на територію будівництва дитсадка в селі Крупа. Нагадаємо: там 9 липня очікують Президента Украни Володимира Зеленського. 

Про це повідомляють журналісти ІА "Конкурент" з місця події.

Як пояснюють, нардепа немає у затверджених списках. 

Вячеслав Рубльов у коментарі пояснив, що зараз якраз чекає на підтвердження з Офісу Президента. Із його слів, інформацію про те, що він має взяти участь у заходах, подавали колеги з Верховнох Ради. 

Близько 11:40 нардепа таки впустили.

Депутата від «Слуги народу» на Волині не пускали на зустріч із Зеленським (фото, оновлено)Депутата від «Слуги народу» на Волині не пускали на зустріч із Зеленським (фото, оновлено)Депутата від «Слуги народу» на Волині не пускали на зустріч із Зеленським (фото, оновлено)

Вячеслав Рубльов - за огорожеюВячеслав Рубльов - за огорожею
Депутата від «Слуги народу» на Волині не пускали на зустріч із Зеленським (фото, оновлено)

Як повідомляло ІА "Конкурент", також Зеленський огляне ремонтні роботи на дорозі міжнародного значення М19 (Доманове - Ковель - Чернівці - Тереблече)А згодом, ймовірно, зустрінеться із представниками найбільших підприємств та організацій Волині. 

Нагадаємо: у червні Рубльов заявляв, що обговорюватиме зі своїми виборцями питання свого перебування в фракції "Слуга народу", оскільки його обурило висловлювання колеги про "дітей низької якості". Проте на сайті Верховної Ради він все ж зазначений як член депутатської фракції політичної партії "Слуга народу"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів