Поділитись:

Розкрадання в оборонці: суд зобовʼязав Bihus.Info спростувати причетність сина Гладковського

Четвер, 09 липня 2020, 03:23
Розкрадання в оборонці: суд зобовʼязав Bihus.Info спростувати причетність сина Гладковського

Подільский районний суд зобовʼязав журналістів Bihus.Info спростувати інформацію про причетність сина ексзаступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігоря до розкрадань у сфері оборони.

Про це йдеться у рішенні суду, повідомляє Бабель.

Зокрема, журналісти мають заявити, що Гладковський-молодший не має будь-якого відношення до компанії «Оптимумспецдеталь» та схем розкрадання мільйонів на оборонці, російської контрабанди і відмивання грошей.

Крім того, суд стягнув на користь сина Гладковського судовий збір.

НАБУ затримало Олега Гладковського 17 жовтня минулого року на паспортному контролі в аеропорту "Бориспіль" при спробі вилетіти з країни. Йому оголосили підозру у зловживанні службовим становищем і декларуванні недостовірної інформації.

Гладковського заарештували, і він вийшов із СІЗО після внесення 10,6 млн гривень застави. Йому одягли електронний браслет, зобов'язали здати закордонні паспорти та виконувати інші розпорядження суду.

Раніше проєкт Bihus.Info оприлюднив розслідування, присвячене масштабним розкраданням в "Укроборонпромі", до яких причетні особи, наближені до п'ятого президента Петра Порошенка: Олег Гладковський, його син Ігор із бізнес-партнерами Віталієм Жуковим і Андрієм Рогозою, і колишній голова "Укроборонопрому" Павло Букін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
21 квітня 2024
19 квітня 2024
17 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024