Поділитись:

Автомобілі-двійники: у Києві водій отримав "лист щастя" за чуже порушення

Четвер, 09 липня 2020, 05:35
Автомобілі-двійники: у Києві водій отримав

Фото ілюстративне

Після появи у столиці та Київській області камер автофіксації порушень швидкісного режиму київським водіям стали приходити штрафи за чужі порушення.

Про такий випадок повідомляють у пабліку "Київ Оперативний", пише Сьогодні.

Зокрема, власнику автомобіля Volkswagen АА1455ЕО прийшов штраф за перевищення швидкості автомобілем Skoda з такими самими номерами. Користувачі Мережі припускають, що водій "чеха" просто заклеїв частину номерного знака, а в поліції не перевірили цю інформацію і виписали штраф на зовсім іншу машину.

Автомобілі-двійники: у Києві водій отримав Автомобілі-двійники: у Києві водій отримав Автомобілі-двійники: у Києві водій отримав

Водночас у коментарях водії діляться досвідом, як уникнути чужих штрафів. Зокрема, одні власники авто пропонують писати заяву про скасування протоколу в управління Патрульній поліції на вул. Народного Ополчення, на яку відреагують протягом трьох-чотирьох тижнів. Інші ж радять скасовувати штраф тільки через суд або ж звертатися в прокуратуру.

Автомобілі-двійники: у Києві водій отримав Автомобілі-двійники: у Києві водій отримав Автомобілі-двійники: у Києві водій отримав

Нагадаємо, що в Україні з 1 червня почала працювати система відеофіксації порушень ПДР, і за перші дні камери "зловили" десятки тисяч порушників. У МВС пояснили, як можна перевірити, чи прийде вам "лист щастя" за перевищення швидкості.

Поки камери встановлені у Києві та Київській області. Пізніше відеокамери поступово будуть встановлювати по всій Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів